Šogad vari izvēlēties arī virtuālo skrējienu

Kā gan var skriet virtuāli? Pavisam vienkārši – dalībniekam nav jābūt klātesošam skrējiena laikā un vietā, bet jāizskrien attiecīgā distance jebkurā pasaules vietā pasākuma norises nedēļā, skrējienu fiksējot kādā no skriešanas aplikācijām. Mūsu jaunajā reģistrācijas sistēmā būs vienkārši savienot savu skriešanas aplikācijas kontu ar savu dalībnieka profilu, tādējādi datiem uzreiz sinhronizējoties, bet, ja mūsu sistēma neatbalsta savienojumu ar Tavu iecienīto aplikāciju, kā apliecinājums derēs arī ekrānšāviņš.

Turklāt virtuālais skrējiens nebūt nav nekas jauns! Pasaulē šis vārdu salikums vairs izbrīnu neizraisa un iespējams piedalīties pat dažādos virtuālo skrējienu seriālos.

Bet kā ar medaļu, skrējiens taču būs pieveikts? To pēc pasākuma piegādāsim uz Tev tuvāko pakomātu vai ar pasta starpniecību! Virtuālā skrējiena priekšrocības ir jau minētā iespēja skriet sev ērtā vietā un laikā, tomēr esot daļai no pasākuma. Virtuāli vari skriet arī uz skrējceļa sporta klubā vai viens pa meža taku, klausoties vien putnu čalās.

Virtuāli startēt varēs 5km, 10km un pusmaratona distancēs. Reģistrēties virtuālajam skrējienam vari, reģistrācijas formā veicot atzīmi “Skriešu virtuāli”.